Molder Donker

Molder Donker

Al 15 jaar lang gaat de Molse Katholieke Scholengemeenschap KSOM op zoek naar talent.

Kwaliteitsvol onderwijs heeft aandacht voor ieders talenten en interesses en haalt het beste in elke jongere naar boven.

Om dit extra in de verf te zetten ontwikkelde Brouwerij Molana in samenwerking met de leerlingen van de Molse Hotelschool Molder Donker.

Aan de slag gaan met dit bier, creatief uit de hoek komen, verantwoordelijk zijn voor het proces en het resultaat van het product en de lat steeds hoger leggen waren de uitdagingen.

Maandenlang hebben de leerlingen hun talent aangescherpt en gecultiveerd in de zoektocht naar een buitengewone harmonie tussen Molder Donker en hun zelfgeselecteerde gerechten. Bijgestaan door Belgische topchefs werden deze culinaire pareltjes verfijnd en geperfectioneerd.

En dat er enorm talent aanwezig is in onze Kempen kan u nu zelf ontdekken.

De leerlingen van de Hotelschool Sint-Lutgardis nodigen u graag uit hun creaties te komen degusteren.

Reserveren kan op volgend nummer: 014 33 77 08
Meer informatie op www.sintlutgardis.be - Hotelschool Mol.

Molder steunt Natuurpunt Mol

 

Molder Donker is het product van een jarenlange ontwikkeling. De eerste testen dateren al van 2008, later aangepast en verfijnd in tientallen brouwsessies. Bitter, zuur, zout en zoet, aan alle smaken is aandacht besteed en zijn aanwezig in perfecte harmonie. Met vier moutsoorten, twee  hoppen en zeven kruiden is Molder Donker een zeer complex bier maar het is vooral de doorgedreven toevoeging van gagel tijdens het koken dat het bier zo uniek maakt. Vergelijken met een ander bestaand bier is bijgevolg onmogelijk wat ook altijd het uitgangspunt van onze bieren is.

Jong gedronken is Molder Donker een robuust bier met een explosie aan smaken maar altijd mooi in balans. Hoe langer het bier rijpt , hoe complexer het wordt. Een ideaal bier om lange tijd te bewaren, voortreffelijk bij of in uw gerechten, of simpelweg te genieten tijdens een koude winteravond.